ARRANGEMENTERBRENDERUP HØJSKOLE

APRIL

Fredag den 6. april 2018 kl. 20.00

Alberte Winding og Band har spillet sig varmt gennem Danmark, med historien om at komme hjem - både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der skægge og rørende historier ud af.

Efter udsolgte koncerter, og med nye erfaringer om hvem vi er som folk, er sangskriver parret Alberte og Andreas Fuglebæk aktuelt med nyt album Hva Drømmer Du, der handler om den første kærlighed og muligvis den sidste.

Det er oplevelsen af den første sang og den sidste sommerdag - børnene der flyver langt væk, som vildfarne balloner og mødre der modvilligt slipper snoren.

Forældre der bliver gamle og dør, børn der søger Københavns ananymitet og ensomhed, voksne der savner byens fest, elskende der oplever noget så banalt som kærlighed og det store mirakel at få et barnebarn. Bratte slutninger og overraskende begyndelser.

En Alberte- koncert spænder fra de sarte Lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

sang: Alberte Winding

Guitar og kor: Andreas Fuglebæk