BÆREDYGTIGT BYGGERI

  • Facebook - Black Circle

Tiny Houses og bæredygtige systemer

Kurset lægger vægt på lyst, ansvar og fællesskab, og vi dyrker evnen til at drømme og realisere sine egne og fællesskabets visioner.

 

Kurset er for dig, der ønsker viden om - og færdigheder i - at tegne, designe og bygge dit eget Tiny House, samtidig med at du modtager undervisning i Off-Grid systemer, bæredygtigt byggeri og materialer.

 

På kurset vil du arbejde individuelt og i fællesskab. Du vil få undervisning i - og tid til - at tegne og designe dit eget Tiny House - fra drøm til grundplan og model. Sideløbende bygger vi i fællesskab et Tiny House og undersøger den fagre verden inden for Off-Grid.

 

Gennem de praktiske processer i det konkrete byggeri får du både erfaring og anvendt din nyerhvervede viden og evner omkring konstruktioner, materialer og værktøj.

Kurset er sammensat af 2 valgfag med specifikke fokusområder:

  • Værktøjs- og materialelære og saunabyg

  • Design, tegning, modelbyggeri, æstetik og drømme

  • Off-Grid systemer og Off-Grid Living

  • Tiny House byggeri

Undervisere på bæredygtigt byggeri: 

  • Emil Skrædderdal, uddannet tømrer ved Egen Vinding og datter.

  • Steen Møller, uddannet landmand. Gæld- og affaldsfri                    selvbygger. Initiativtager til Friland og Grobund Ebeltoft

Herudover vil der blive undervist af gæstelærere med særlig faglig viden om f.eks. solceller, isolering, ler, selvforsyning, toiletløsninger, opsamling af drikkevand, global bæredygtighed mv.

Der bliver også tid til at besøge og indhente inspiration fra allerede eksisterende byggerier og bæredygtige initiativer i vores omgivende samfund.

1/1

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Steen Møller 
 Emil Skrædderdal

 

Tiny Houses og

off-grid systemer

På Brenderup Højskole

Brenderup Højskole har de seneste år haft stort fokus på bæredygtigt byggeri.

Vores nye Off-Grid halmhus er færdigt og skal de kommende år stå sin prøve. Kursister og Steen Møller har skabt ny viden og et fantastisk bæredygtigt og innovativt hus.

 

Næste skridt bliver i samme retning – for du og vi skal blive endnu klogere på bæredygtigt byggeri og bæredygtig levevis. Fokus bliver på mobile løsninger. Vi skal arbejde med ´Tiny House’ konceptet. Kurset holder stadig til under de samme holdningsmæssige faner med bæredygtigt byggeri og materialer, Off-Grid og en grønnere fremtid.

  • Facebook - Black Circle
FÅ MERE AT VIDE

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

64 44 24 14

kontor@brenderuphojskole.dk