Bæredygtighed i lokalsamfundet

Kom til en inspirerende aften, hvor vi med kendte talere og ansigter fra lokalsamfundet fejrer de bæredygtige initiativer i vores lokalsamfund og byder velkommen til Grobund Brenderup. 

 

Talere:

Elsebeth Gerner Nielsen

Johannes Lundsfryd

Steen Møller

Per Nielsen

Sol over Brenderup

Grobund Brenderup

 

Vi byder på mad, kage og kaffe - hele arrangementet er GRATIS

 

På grund af forsamlingsforbuddet vil der kun være plads til et begrænset antal. Derfor er tilmelding nødvendig.

AFLYSNING

Kære alle

Vi lever unægteligt i en tid, hvor der hele tiden sker forandringer pga. covid 19.
Jeg har lige hørt vores statsminister holde pressemøde, hvor der nu er nye restriktioner for at holde coronapandemien på afstand. Jeg er klar over at det hedder, at 100 mennesker kan mødes hvis alle sidder ned. 
Det har dog hele tiden været Brenderup Højskoles håb, at det netop vores dag om bæredygtighed i lokalsamfundet kunne være en dag, hvor der, med baggrund i fælles oplæg, også kunne mødes og snakke på kryds og tværs. Snakkes om håb og drømme, om udvikling og bæredygtighed vores gode lokalsamfund.

Den mulighed mener jer ikke er til stede nu, og samtidig vil vi gerne være med til at honorere og støtte op om sundhedsmyndighedernes og vores alles fælles kamp for at kontrollere corona.

Derfor må vi aflyse vores dag om bæredygtighed på  Mandag d. 21. September.

Men tro mig, - der kommer en ny dato for arrangementet
Vi vil lige se tiden an. Programmet ligger klar. Der er 100 af jer der er tilmeldt, så lige så snart det viser sig muligt, vil vi skrive til jer igen. Sig til hvis I ikke er interesserede mere eller ikke vil have andre mails fra os om emnet.

Vi beklager.

Gode hilsner
Ole

BRENDERUP

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

64 44 24 14

kontor@brenderuphojskole.dk