GAMMEL ELEVDAG

Aflysning

Da vi er nødt til at holde højskolen lukket indtil d. 10. maj, er vi desværre nødt til at aflyse.

Velkommen hjem

til Brenderup Højskole

Så er det atter tid til at gense højskolen og hinanden.

Vi håber at det igen bliver forsvarligt at samles uden at risikere at smitte hinanden, så i troen på en bedre fremtid inviterer vi til Gammel Elevdag.

2. Maj 2020

Gamle elever ankomst / Old students arriving

Kaffe/ kage og fællessang / Coffee and cake and singing together – en time

Aktiviteter ved bålpladsen– kom og få en pizzasnack ved vores pizzaovn ved bålpladsen. Bar ved bålpladsen. – Activities around the bonfire place with pizzasnack.
Kulturlege – arrangeret af elever/ Games by students

Årgangstid med opgaver a 5 minutter – Underholdning til middagen – hvad var det vildeste fra jeres tid? Eller?

Semester time with 5 minute challenges and preparation for dinner entertainment. What was the most epic time of your semester? Or?

Festmiddag - Banquet

Fest i Spisesalen og opholdsstuen - Party in the Dining hall and living room.

Søndag
10.00 -11.00 Brunch

Husk en sovepose. Overnatning i fællesrum – eller medbring et telt.

Remember to bring a sleeping bag - Over night stay in dormitory

- or bring a tent.

Ingen ved hvordan forholdene ændrer sig inden starten af maj.

Vi følger anbefalinger og retningslinjerne fra myndighederne og højskoleforeningen, så hvis det ikke er forsvarligt at mødes, må vi udskyde det til en anden gang.

For at minimere både jeres og vores arbejde, er der nu betaling ved ankomsten og ingen girokort eller bankoverførsler frem og tilbage.

Prisen er 150,-