JULEKURSUS 2020

Jul på den gamle gæstgivergård

Velkommen til en uge i julens og livsglædens tegn.

Kom alene eller tag din ven eller veninde med.

Vi skal samles til sang, foredrag, hygge og spændende udflugter

Oplev en uge med fællesskab, livsglæde og ægte Julestemning!

Tilmeldingen åbner i 2020

Kom og oplev:

Højskolelivet

Vi er beliggende på Nordvestfyn. Med plads til 60 elever bliver intimiteten og nærværet de naturlige ankerpunkter i vores dagligdag. Vi møder hinanden med åbent sind og løftede pander. Vi giver plads til såvel hinandens uhæmmede videbegær og legesyge, som til hinandens behov for ro og fordybelse. Vi lever af og på et ubændigt ønske om at mødes og udfordre hinanden i et fordomsfrit og forventningsfuldt miljø.

Højskolelivet er i sin essens samliv. Dagen begynder og slutter i fællesskabet.

Når hanen galer, dynerne er blevet sparket af og morgenbadet er vel overstået, bevæger vi os sammen ned til morgenmaden. Ved morgensamlingen synger vi et par sange, hører en god historie og får dagens praktiske detaljer på plads. Med mad i maverne og sang i kroppen fordyber vi os i dagens program.

De daglige måltider er en vigtig del af det fælles liv på højskolen. Maden er ikke kun brændstof. Den skal nydes. Kursisterne præsenteres for et alsidigt køkken, og i denne uge naturligvis med fokus på spændende julemad.

Ret til ændringer forbeholdes

FOREDRAG DER RYKKER

Livets røde tråd!

Med Marie Louise Kjær og Kirsten Madsen

Marie Louise vil give et oplæg om betydningen for at sætte ord på sit liv. For at finde den røde tråd i livet og få sammenhæng. Og den betydning det har for at forstå fortiden og bidrage til eftertiden.

Derefter vil Kirsten fortælle fra sit liv. Om mennesker, der har haft betydning for hendes barndom som nr to i en søskendeflok på fire - og med en enlig smuk og forfløjen mor som omdrejningspunkt.  Fortællinger som har været gode at fortælle for at se sig selv!

Da lysekronen faldt ned i lagkagen

Med Niels Ole Frederiksen

Danmarkshistorier fra de sidste 70 år

UDFLUGTER

Koldinghus

Rundvisning, traktement og tid på egen hånd

Traveture

I landsbyen, I skoven og til kirken

MUSIK

Sandstorm

Folkemusik og folkedans

Højskolesangbogen

Fællessang

Den danske salmeduo

Nytårskoncert

Pris:

3950 kr.  i dobbeltværelse.

4450 kr.  i enkeltværelsestillæg

Klik på tilmeldingsknappen til højre

eller ring til os på  på tlf.: 6444 2414.
Vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af tilmeldingsgebyr på kr. 500,- pr. kursist. Når depositum er indbetalt, er du optaget på kurset. Senest 6 uger før kursusstart indbetales restbeløbet.

Ved framelding op til 6 uger før kursusstart tilbagebetales tilmeldingsgebyr minus et administrationsgebyr på 300,-.
Ved framelding senere end 6 uger før kursusstart betales intet tilbage,

hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.

Se evt. Europæiske rejseforsikring

Stationsvej 54