Alt Udsolgt

Kom og oplev:

Kursus datoerne ligger fast. 

Indholdet lægges op efterhånden som aftalerne falder på plads.

Højskolelivet

Vi er beliggende på Nordvestfyn. Med plads til 60 elever bliver intimiteten og nærværet de naturlige ankerpunkter i vores dagligdag. Vi møder hinanden med åbent sind og løftede pander. Vi giver plads til såvel hinandens uhæmmede videbegær og legesyge, som til hinandens behov for ro og fordybelse. Vi lever af og på et ubændigt ønske om at mødes og udfordre hinanden i et fordomsfrit og forventningsfuldt miljø. 

Højskolelivet er i sin essens samliv. Dagen begynder og slutter i fællesskabet.

Når hanen galer, dynerne er blevet sparket af og morgenbadet er vel overstået, bevæger vi os sammen ned til morgenmaden. Ved morgensamlingen synger vi et par sange, hører en god historie og får dagens praktiske detaljer på plads. Med mad i maverne og sang i kroppen fordyber vi os i dagens program.

De daglige måltider er en vigtig del af det fælles liv på højskolen. Maden er ikke kun brændstof. Den skal nydes. Kursisterne præsenteres for et alsidigt køkken, og i denne uge naturligvis med fokus på spændende julemad.

Ugeprogram 2019

FOREDRAG DER RYKKER

Jens Blendstrup - Forfatter og foredragsholder
 

Med en utrolig energi og charme tager Jens Blendstrup deltagerne med i sit litterære univers, gerne ud fra de sidste skud på stammen, men også andre værker kan komme til deres ret. Hør om inspirationen, processen, luskefiserne, Gud, Berlin, pludselig flæben, slagtekoner og bagerenker, faktaen og fiktionen.

Foredrag med Lasse Skovgaard
 

Vidste du, at det er dokumenteret, at det er sundt at synge? Eller at det faktisk er godt for Danmarks BNP, hvis vi beskæftiger os med sang og musik?

Lasse Skovgaard, der arbejder professionelt med både musik og sundhedsforskning, tager i sine foredrag tilhørerne med på en rejse i musikkens og sangens velgørende indvirkninger på os. Lasse Skovgaard er flittigt brugt som ekspert i medierne og står bag en lang række bøger, artikler og kronikker om musik og sundhedsfaglige emner.

UDFLUGTER

Humlemagasinet i Harndrup

Se de smukke opdækkede border og pyntede juletræer, samt nyde Kaffe og prinsesse lagkage i den gamle stue.

MUSIK SKAL DER TIL

Zenobia

Louise Støjberg, Mette Kathrine Jensen, 
Charlotte Støjberg Schmidt

Zenobia er en trio der fortolker og formidler den danske sangskat. De spiller danske viser, højskolesange, salmer og nykompositioner affødt af traditionen. Vi skal høre dem i Brenderup Kirke.

Pris:

3950 kr.  i dobbeltværelse.

4450 kr.  i enkeltværelsestillæg 

Tilmelding:

Klik på tilmeldingsknappen til højre

eller ring til os på  på tlf.: 6444 2414.
Vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af tilmeldingsgebyr på kr. 500,- pr. kursist. Når depositum er indbetalt, er du optaget på kurset. Senest 6 uger før kursusstart indbetales restbeløbet.

Hvis du bliver forhindret:

Ved framelding op til 6 uger før kursusstart tilbagebetales tilmeldingsgebyr minus et administrationsgebyr på 300,-.
Ved framelding senere end 6 uger før kursusstart betales intet tilbage, 

hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.

Se evt. Europæiske rejseforsikring

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54
5464 Brenderup
Telefon: 6444 2414
Fax: 6444 2337
mail: kontor@brenderuphojskole.dk

www.brenderuphojskole.dk

Kursusleder: Lene Weigelt

lene@brenderuphojskole.dk

Kursusleder

Lene Weigelt

Lene har været højskolelærer på Brenderup Højskole siden 2008 og underviser til daglig i kunst. Igennem årene har Lene arrangeret og gennemført mange julekurser. Lene brænder for hyggen og nærværet i forbindelse med julen og sørger samtidig for at højskoleværdierne er i højsædet med foredrag, musik og værkstedsfag.

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

64 44 24 14

kontor@brenderuphojskole.dk