KULTURMØDET

  • Facebook - Black Circle

Kulturaften

Kulturaften er et fællesfag, hvor vi kigger nærmere på egne og hinandens kulturer. Gennem kreative opgaver, leg, dans, musik, mad, samtaler og debatter dykker vi ned i de traditioner og værdier, der er med til at skabe os som mennesker. Vi bliver mere opmærksomme på egen identitet og på hvilke værdier, vi ønsker som grundlag for livet. Samtidig vokser vores nysgerrighed og respekt overfor andre kulturer og måder at leve livet på.​

Antropologi, mennesker og kultur

I antropologi tager vi fat på de grundlæggende spørgsmål om det menneskelige, det kulturelle, og det mulige og umulige i at forstå dem, der er anderledes end os selv. Vi tager udgangspunkt i antropologien som akademisk disciplin og ser fra dette perspektiv på, hvad det vil sige at være menneske - socialt, kulturelt og eksistentielt. I teori og praksis.

1/1

 

Kulturmødet

På Brenderup Højskole

Du møder verden i Brenderup!

Vores hverdag og undervisning bygger på dette kulturmøde, hvor vi opdager hinandens ligheder og forskelligheder.

Dit liv og dine interesser får rettet andres øjne på sig. Det rykker ved dine fordomme og giver dig nyt perspektiv på hvordan livet leves i andre lande og kulturer. 

Dine interkulturelle kompetencer udvikles og dit højskoleophold vil være et godt boost til at gå i gang med et antropologistudie senere hen.

Et ophold på Brenderup Højskole er også et fint afsæt til rejser eller voluntørarbejde i udlandet.

På Brenderup Højskole møder du unge fra hele verden.

  • Facebook - Black Circle
FÅ MERE AT VIDE

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

64 44 24 14

kontor@brenderuphojskole.dk