BRENDERUP HØJSKOLE sammensætter du selv dit skema.

Læs om fag og faggrupper:

Kulturmødet
Show More
Bæredygtigt Byggeri
Permakultur
Re-design
Global musik
Kunsthåndværk
Dansk sprog og kultur
Rejselinje Nepal
Natur, krop og sundhed
Show More

Du vokser på BRENDERUP HØJSKOLE

Foruden at forbedre dine personlige og sociale kvalifikationer, vil et højskoleophold kunne styrke dine personlige udvikling. Står du ved en skillevej i dit liv, vil du opleve Brenderup Højskole som et sted hvor du finder ny inspiration og energi til at finde din vej videre frem i dit livs fortælling.

Har du behov for vejledning, vil du i skolens lærere finde masser af støtte og hjælp til at finde både personlig og faglig afklaring.

Du vokser som elev på Brenderup Højskole. Du tager herfra som et forandret menneske.

TILMELD DIG

PERSONLIG UDVIKLING

Du vokser ved at være elev på Brenderup Højskole

STUDIETUREN

Hvert semester tager vi på studietur sammen

Vi er væk 5-7 dage og kommer hjem med rygsækken fuld af oplevelser.

FÆLLES FAG

PROJEKTDAGE

EMNEUGE

Vi bryder hverdagen op og laver uventede, spændende ting med hinanden

EFTER HØJSKOLEN

Har du mod på mere efter Brenderup Højskole?

Priser for langt ophold

Deleværelse/uge          2020                                  1.290 kr.

Eneværelse/uge           2020                                  1.490 kr.

Deleværelse/uge          2021                                  1.390 kr.

Eneværelse/uge           2021                                  1.590 kr.

Studietur 5-7 dage                                                  3.500 kr.

Indmeldelsesgebyr                                                  1.850 kr.

Tillæg rejselinje Nepal*                                    fra  10.000 kr.

Hvis du ikke har mulighed for selv at medbringe dit eget,

kan du leje:                                                                        Cykel (hvoraf 250,- returneres ved semester afslutning)     450 kr.

Dyne og hovedpude                                                 300 kr.

Sengetøj                                                                 125 kr.

Der er ikke altid studierejse på kurser på 13 uger.

Indmeldelsesgebyret dækker bl.a. materialer og ekskursioner.
Betalingen for opholdet bliver opkrævet månedsvis forud.
Indmeldelsesgebyr opkræves i forbindelse med bekræftelse på opholdet.

* Rejselinje Nepal inkluderer 6-7 ugers ophold i Nepal.

Priseksempel:

Efterårsophold 2020 (19 uger 09.08-19.12)    29.860 kr.

Forårsophold 2021 (24 uger 03.01-19.06)      38.710 kr.

Ophold på deleværelse inkl. indmeldelsesgebyr og studietur

Vi forventer at åbne for 2021 tilmeldinger slut august

alle i living room (002).jpg

FÆLLES FAG - PROJEKTDAGE - EMNEUGE

Fællesfag er fag fælles for hele elevgruppen, og kan have forskelligt indhold.

Højskolesangbogen er vigtig for os på Brenderup. Vi synger hver dag, når der er morgensamling. Vi har sangtime hver uge og musikklassen får tit os andre til at nynne med. Sangen åbner op for nærvær i fællesskabet – tekster og melodier afslører nye lag af betydning ved at bruge dem ofte.

I teambuilding-aktiviteter sættes din samarbejdsevne på prøve – du bliver bevidst om dine stærke sider og får indblik i, hvor der endnu er mulighed for udvikling. Dine idéer til at løse en bestemt opgave kan ofte forfines og med gruppens hjælp kan samarbejdet flytte bjerge (næsten!).

Du får gode fortællinger og interessante foredrag af skolens lærere. De har spændende ting på hjerte og brænder for at berette om det.

Med den ugentlige kulturaften bliver du introduceret til mad fra andre steder i verden, danse og lege som er anderledes samt musik og sprog med en ”skæv” lyd. Du er selv med til at vise det unikke i din kultur og du får et væld af indtryk fra andres kulturer.

Projektugen giver dig mulighed for at arbejde selvstændigt med et selvvalgt emne indenfor kunst, musik, design, dans, teater, film, foto, teknik mm.

Du får indblik i arbejdsprocessen fra idéfase til projektbeskrivelse og til gennemførelsen af projektet. I løbet af processen får du vejledning af en lærer. Vi slutter ugen af med at præsentere projekterne for hinanden.

Emnedage er som udgangspunkt et forløb, som planlægges undervejs, hvor det kan passe ind. Det er et projekt, hvor alle elever samarbejder om et projekt. F.eks. et teaterprojekt eller kunst- eller udsmykningsopgave. Emnedage kan også være dage, hvor vi tager på tur for at se noget som har relevans til det, der arbejdes med.

FN'S VERDENSMÅL

FÅ MERE AT VIDE