NOVEMBER

Sing Sing Sing

Fredag d. 10. november kl. 20.00 på Brenderup Højskole

Sing Sing Sing holder frem til efteråret 17 en pause fra tourlivet, mens de plejer deres andre orkestre (og for Saschas vedkommende familien hjemme i Californien). Der er dog ikke helt stille omkring de 5 sangere. Sing Sing Sing arbejder på at færdiggøre nye indspilninger, som opfølger på deres fantastiske debutalbum "THE CROSSOVER".

Men de tager på endnu en Danmarks tourné i efteråret 2017, og mange glæder sig allerede til gensynet med Danmarks hyggeligste "sammenbragte familie” - vi tør godt love at det bliver fremragende;-)

Det er ikke hver dag, man kan komme i selskab med hele 5 stjerner på én gang.Men det kan man når Ivan Pedersen, Lonnie Kjer, Alex Nyborg Madsen, Sasha Dupont og Søren Jacobsen gæster Brenderup Højskole denne fredag i november.

Sing Sing Sing er ikke et kor, men fem personligheder, der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting der kan rystes, rasles og slås på. Det bliver en god blanding af egne, hinandens og andres sange!

Og så er der historierne. 100 års samlede erfaringer fra alle typer af scener, omklædningsrum og backstage-faciliteter, garanterer hyggeligt og humoristisk selskab på scenen og foran den.

Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=41is4LsIoWQ

KØB BILLET HER:  http://fyensbilletten.dk/event/63049

Medlemmer                         260 kr.

Ikke medlemmer                   300 kr.

Unge                                  150 kr.

GloKalisering – Indfrielse af de globale mål i dit og mit lokalsamfund

Workshop om FN’s Verdensmål 2030 på Brenderup Højskole

Klimaforandringer og presset på klodens ressourcer er vor tids største udfordring. Vi kender problemerne fra de daglige nyheder om voldsomme regnskyl, skovbrande, klimaflygtning og fra FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Men vi kender ikke løsningerne – ud over at vi ved, at vi i fremtiden vil komme til at leve, forbruge og producere på måder, der er anderledes end i dag.

I samarbejde med UNESCO har Gaia Education (udspringer af den globale økosamfunds-bevægelse) udviklet kurset Indfrielse af de globale mål – et lokalsamfund ad gangen. Kurset er opbygget omkring 51 SDG Community Implementation Flash Cards, der består af mere end 200 spørgsmål, der er struktureret i en helhedsorienteret og systemisk tilgang til bæredygtighed.

Formål med workshoppen: Igangsætte samtaler om, hvordan deltagernes lokalsamfund kan implementere FN’s 17 verdensmål, så de tilpasses det enkelte lokalsamfunds bio-kulturelle egenart. Hjælpe hinanden med at identificere handlinger og løsninger, til hvordan verdensmålene kan gennemføres på måder der er relevante for både borgere og lokalsamfund.

Indhold: Kendskab til verdensmålene. Prioriter dem i den lokale kontekst. Identificere stærke og svage links. Afdække politikker, projekter og ressourcer der understøtter de stærke links. Strategier til at styrke de svage links. Næste skridt – hvordan kommer vi videre herfra.

Form: En variation af samtaleprocesser og spørgsmål designet til at engagere deltagerne i en proces, der vender de top-down besluttede verdensmål til lokale udviklingsmuligheder, så det opleves meningsfuldt og relevant at gennemføre verdensmålene på lokalt niveau.

Målgruppe: Lokale aktører virksomheder, foreninger, landbrug, landsbyer, landsby klynger og højskolens elever.

Facilitator: Ditlev Nissen fra Levnede Lokalsamfund, tidl. formand for Landsforeningen for Økosamfund.

Deltagerbetaling: 150 kr. der dækker frokost, kaffe/te og kage.

Tid og sted: Lørdag d. 18. november kl. 9.30 – 16.30 på Brenderup Højskole, Stationsvej, 54, 5464 Brenderup.

Tilmelding: til kontor@brenderuphojskole.dk eller via højskolens hjemmeside.

Kurset er støttet af Folkehøjskolernes Forening.