Ole Dedenroth

Forstander

 

Velkommen til BRENDERUP HØJSKOLE

Jeg vil gerne byde dig velkommen til vores hjemmeside om Brenderup Højskole. Jeg håber, den vil inspirere dig til at tage del i det højskoleliv, der leves her på Brenderup. Vi har beskrevet de forskellige fag, der vil kunne danne ramme om dit ophold. Det kan du læse meget mere om på de underliggende sider. I de fag der er beskrevet på engelsk foregår undervisningen udelukkende på engelsk. I øvrige fag undervises der både på dansk og engelsk.

Vi ville også gerne beskrive det sociale miljø, fritiden og venskabet – men det er svært. For at opleve det, må du hellere selv komme på besøg og snuse lidt rundt for at se, om vi er et sted, hvor du vil kaste dit liv i spil!

På Brenderup Højskole har vi i bogstavelig forstand trukket verden ind i huset. Her kan du møde unge fra hele verden. Undervisningen bygger på denne forskellighed – eller lighed om du vil. Dit liv, dine interesser set i lyset af andres øjne. Det rykker ved dine fordomme, giver dig et nyt perspektiv og personlige kompetencer, der følger dig resten af livet.

Det lange ophold kan som udgangspunkt vare fra 12 uger til 10 måneder – men vi er til at tale med om sådan noget som varighed og starttidspunkt. Så hvis du har travlt med at komme på højskole og ikke kan vente til semesterstart, ringer du bare til os, og så finder vi en mulig løsning.

Højskoleliv er i sin essens samliv. Vi lever sammen, de måneder vi er på højskole. Vi spiser sammen, laver projekter sammen, tager på studietur og dagture sammen, inhalerer kultur sammen, fester sammen og bliver trætte sammen.

Vi glæder os til at mødes med dig.

Mange hilsner

Ole Dedenroth

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

64 44 24 14

kontor@brenderuphojskole.dk