VEJEN TIL SMUK YOGA

Vejen til smuk yoga giver smukkere/sundere kropsholdning og bevægelser. Vejen hertil er ”bevidst nærvær” der vækkes igennem enkle øvelser omfattende krop, åndedræt og sind. 

Formen, som du bliver undervist efter er ”ART-YOGA” der er udarbejdet efter det gamle ordsprog ” du må kravle inden du kan gå”. 

Kom med et åbent sind og lad det fyldes med glæde, eftertanke og en ny bevidsthed.

BRENDERUP

Højskolelivet

Vi er beliggende på Nordvestfyn. Med plads til 60 elever bliver intimiteten og nærværet de naturlige ankerpunkter i vores dagligdag. Vi møder hinanden med åbent sind og løftede pander. Vi giver plads til såvel hinandens uhæmmede videbegær og legesyge, som til hinandens behov for ro og fordybelse. Vi lever af og på et ubændigt ønske om at mødes og udfordre hinanden i et fordomsfrit og forventningsfuldt miljø. 

Højskolelivet er i sin essens samliv. Dagen begynder og slutter i fællesskabet.

Når hanen galer, dynerne er blevet sparket af og morgenbadet er vel overstået, bevæger vi os sammen ned til morgenmaden. Ved morgensamlingen synger vi et par sange, hører en god historie og får dagens praktiske detaljer på plads. Med mad i maverne og sang i kroppen fordyber vi os i dagens program.

De daglige måltider er en vigtig del af det fælles liv på højskolen. Maden er ikke kun brændstof. Den skal nydes. Kursisterne præsenteres for et alsidigt køkken, hvor den daglige menu står på vegetar, såvel som kødretter. 

I samme uge er der Bæredygtigt byggeri, Malekursus samt Filtekursus på højskolen. Morgensamlinger og aftenarrangementer er fælles for alle kurser. 

Instruktør:

 

Ellen Lucsia Brosbøl

Underviser i Yoga

Yogaskolen FILIYOGA

www.filiyoga.dk

Holdstørrelse

Vi har plads til 14 kursister

Det Praktiske

Pris:

3995 kr.  i dobbeltværelse.

4495 kr.  i enkeltværelse 

Prisen er inkl. sengelinned og håndklæder

Tilmelding:

Klik på tilmeldingsknappen til højre eller ring til os.

Vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af tilmeldingsgebyr på kr. 500,- pr. kursist. Når tilmeldingsgebyr er indbetalt, er du optaget på kurset. Senest 6 uger før kursusstart indbetales restbeløbet.

 

Hvis du bliver forhindret:

Ved framelding op til 6 uger før kursusstart tilbagebetales tilmeldingsgebyr minus et administrationsgebyr på 300,-.
Ved framelding senere end 6 uger før kursusstart betales intet tilbage, 
hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring. Se evt. Europæiske rejseforsikring.

Instruktører
 

Ellen Lucsia Brosbøl

Underviser i yoga på yogaskolen FILIYOGA

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54
5464 Brenderup
Telefon: 6444 2414
Fax: 6444 2337
mail: kontor@brenderuphojskole.dk

www.brenderuphojskole.dk

Kursusleder: Stinne Kjær

Enkeltværelser udsolgt

Der har været så stor efterspørgsel på kurset, at vi desværre ikke har flere ledige enkeltværelser. Vi har tildelt værelserne i den rækkefølge som tilmeldingerne kom ind og der er altid rift om pladserne.


​Hvis du vil være helt sikker på at komme med på kurset, er det nemt at bestille ½ dobbeltværelse. Det betyder, at du deler værelse med en anden deltager af samme køn, men ikke behøver selv at skulle finde en at dele med.


Hvis du gerne vil med på kurset, men kun hvis det er muligt at få et enkeltværelse, har du mulighed for at komme på ventelisten.


Det betyder, at hvis en anden deltager, som har fået et enkeltværelse, melder fra eller ikke betaler for opholdet går værelset til den næste på ventelisten.
Hvis der skulle være et dobbeltværelse, som ikke bliver besat, vil de første på ventelisten til enkeltværelse få et dobbeltværelse alene, til samme pris som et enkeltværelse.


​Ventelisten kører naturligvis også efter hvornår du sendte din tilmelding.

BRENDERUP HØJSKOLE

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

64 44 24 14

kontor@brenderuphojskole.dk